Имаш въпроси ?
0884 920 406


Често задавани въпроси


Въпросителен знак png | PNGEgg Защо / zoomagazinche.bg / не задължава своите клиенти, да  регистрарат нови акаунт в онлайн платформата 

- Нашата търговска политика е съобразена изцяло с нуждите на клиента. Ние, като такива предпочитаме, да пазаруваме от физически и онлайн магазни за най-кратко време, без да е нужно да нови регистрации и да губим време.Не Ви задължаваме да си губите времето, дори напротив. Идеята ни е да останете доволни от експресните и качествени услуги. 

-Целта и Мисия на Зоомагазинче ни е да ви предложим максимално  качествено обслужване в детайли, като даваме оптимални решения за вашите персонални казуси, да предложим ниски цени, да накараме Вас и Вашия домашен любимец да се усмихнете. 

Въпросителен знак png | PNGEggКак да направя своята поръчка  ?  
Вече сте намерили това, което сте търсили на най-ниската цена, сега просто кликнете въху ботона поръчай, който ще отрази вашия избор в кошничката горе в дясно в главното меню, като ви визуализира нотификация,, че в количката има избрани продукти. Ако желаете да продължите да разглеждате, Вашия избор се запазва, като ви дава правоувеличавате или намаляте броя на артикулите чрез падащото меню
 да добявате  и да махате продуктите от Вашата количка. Въпросителен знак png | PNGEggКакви са ползите от регистрацията ми в zoomagazinche.bg 

- В близко бъдеще при желание от страна на клиента ние ще предоставим опция за регистрация с един клик на мишката или през Вашия мобилен телефон. Регистрираните профили в нашия сайт, ще  имат възможността да вземат участие  в томболи, игри и ще имат, като опция  да закупуват ваучери предвидени за подаръци за близки и приятели, чието щастие е наш приоритет. 


Въпросителен знак png | PNGEggКак мога да платя своята поръчка 

- Опцията, която можем да Ви предложим е чрез наложен платеж в офисите на Еконт експрес , Там можете да заплатите поръчката си в кеш или с дебитна или кредитна карта на Пос терминал устройство, което го има на разположение във всеки техен офис. 

Въпросителен знак png | PNGEggС кои спидитори рабити ZOOMAGAZINCHE
Зоомагазинче, избра да работи с най-коректната спидиторска, компания, която ни дава сигурността, уникалната си бизнес платформа и приятелското отношение на техните служители във всеки офис в страната: 

Клиентите на Зоомагазинче получават приблизително 21 % отстъпка за транспортните услуги, като предоставя своята търговска отстъпка на клиентите.
Въпросителен знак png | PNGEggМога ли да върна поръчката си ?

- Зоомагазинче предлага опция за преглед и тест на продуктите, преди да бъдат заплатени в офисите на куриерските фирми. 
При случай, че има дефект при транспортиране, ние застраховаме пратките и поемаме случая без клиента да има някакви задължения. 
- В случай че при тест и преглед, клиента не желае да освободи пратката без да има повод за рекламация е длъжен да поеме транспортните разходи. 
-Можем да заменим стока в гаранция или клиента да ни върне продукт  само в случай, когато е спазил всички условия в 14 дневен срок. Рекламациите, след изтичане на този срок не се приемат. 
Повече информация за общите ни условия можете да намерите    Т У К 

Въпросителен знак png | PNGEgg Какъв е срока на доставка ? 

- Нашия екип се стреми да съкращава срока за доставка на максимум. Условията да получите пратката си на следващия работен е да потвърдите заявката си, като изпратите коректните си данни във формата за заявка в нашата платформа или да се свържете с нас на посочения телефон до 14ч. Стандартното време за доставка е от 1-3 работни дни в случай, че продукта е наличен. 
 
За повече информация клинете    ТУК


Въпросителен знак png | PNGEggКакви са предимствата да пазарувате от www.zoomagazinche.bg :

- Голямото разнообразие от храни и аксесоари за домашни любимци над 5000 продукта за всякакви домашни любимци.
-Бързата обработка на заявките. 
-Възможност за консултация по телефона в интервала 07:00 до 18:30 ч. 7 дни в седмицата
-Опция да поръчате даден продукт без регистрация.
-Възможност да върнете стоката в 14 дневен срок. 
- Възможност да закупите стоката лично от нашите физически магазини.  

Къде да откриете ЗООМАГАЗИНЧЕ ?