Имаш въпроси ?
0884 920 406


За Нас
Зоомагазинче основана през 2020г. Стартира своята дейност в град Пловдив, като открива първия си
физически магазин в квартал Кършияка на брега на живописната рекаМарица.
При самото си начало среща първото си препятствие –  затварянето на всички областни градове и налагането на извънредните мерки от всластите на република България две седмици след откриването на физическия магазин.
Веднага след това структурира своят онлайн магазин от основи, като имлементира функционалности,
които са нови и актуални на пазара.Придържа се  да предлага на клиентите си продукти на цени, които са приемливи.

Ориентирана към иновациите компанията се стреми, да показва своята търговска и техническа компетентност,
като предлага на своите клиенти решения чрез своите услуги, които правят процесите по-бързи с качествени резултати. Една от заложените политики на ЗООМАГАЗИНЧЕ е вербалния контакт с всеки един клиент.
Личния контакт е важен за Нас, поради причината, че диалога винаги създава решения и оптимизации на различните  казуси.
Важно правило също за нас е експресното индивидуално обслужване, като спазваме сроковете без да закъсняваме, което прави клиентите ни  доволени от услугите ни.Удовлетвореността на клиентите и парньорите на компанията е приоритет, който винаги ще бъде застъпан в процеса на работа, така и извън нея. Целите на компанията са свързани  с иновативните продукти и услуги на пазара, популяризирането на платформата си за да достигнем и да направим повече клиенти доволни с работа, работа, работа.
Разполага с богат асортимент от
Суха Храна и аксесоари за кучета и котки- като суха храна , консерви , лакомства, легла съдове за храна и вода, играчки, катерушки , противопаразитни продукти , козметични, хранителни добавки, автоматични поводи, нашийници , гребени, четки, отворени и затворени съдове за котешки тоалетни и консумативикъм тях. Компанията също е специализирана в търговията с Аквариуми и периферия, като вътрешни и Външни филтри за аквариуми, Филтър медия, препарати и тестовеза анализ химичния състав на водата, оборудване на езера фонтани - Фонтанни помпи , храни заезерни риби, течни торове и субстрати за живата растителност, осветление , нагреватели, чилъри , UV лампи и помпи, декорация и куп други аксесоари за всякакви аквариуми.
Предлага клетки за птици  също е специализирана в предлагането на клетки за хамстери зайци и други  гризачи , както и храни за тях. 
 Към момента ЗООМАГАЗИНЧЕ предлага продукти на няколко водещи  световни марки, като: 
JBL , Ferplast , Pet Interest , Max Biocide , CAVALOR , RS Electrical , SOBO , Juwel Aquarium , Шалчетата на Адор , FLEXI , SUN SUN ,
Versele Laga
 , SERA, Beaphar , SAVIC 

Можете да ни откриете на: 


0884920406
0876664633

e-mail: zoomagazinche@gmail.com

          


НАШИТЕ БИЗНЕС ПАРТНЙОРИ: