Имаш въпроси ?
0884 920 406


Зоомагазинче и Cashback World в партньорство
Вземи отстъпка при пазаруване от нашя сайт, като предявите желанието си да получите лоялната си карта от Cashback world.

лоялна карта за клиенти


За нашето партньорство: 

Ние от Зоомагазинче започнахме партньорството си с Cashback World, поради няколко прости причини. 
Първата е, че нивото на маркетинга на компанията е с богат опит и знания на пазара
на стоки и услуги  в световен мащаб в най-широкоспектърен смисъл на думата бизнес. Уважаваме идеята, която за нас не е просто платформа, а един жив виртуален организъм изграден от професионбалисти на  високо ниво с доста ноу хау .
Втората причина е , че Зоомагазинче иска да разшири обхвата си на предлагане на стоки и услуги на дигиталния пазар, това е нашия приоритет  и Cashback ни дават това в най-чистата му форма.Самата платформа ни дава възможност да стигнем до по-голяма аудитория от потребители. Платформата разполага с много инструменти, като много начини за разплащания, Shoping points, електронни ваучери, купони разплащания с кредитни и дебитни карти, saving програма за трупане на отстъпките в вашия виртуален кеш бек портфейл , които можете да осребрите в кеш или да пазарувате с тях в други платформи или във физически магазини, като използвате безплатните им карти или мобилната апликация, в която разполага с мап карта с обектите на техните партньори, които са в близост до вашата локация. Третата причина е, че самите ние сме клиенти на тяхната безплатна услуга и напоследък  ползваме доста често тяхното мобилно приложение, когато пазаруваме при тяхните партньори. 


Условия за ползване: 
Първо е нужно да свалите приложението Android или през App Store и да се регистрирате в тяхната система, като попълните кратка форма с Вашите лични данни, които са напълно защитени, съобразено с българското законодателство. 
Следващата стъпка е да верифицирате Вашия акаунт чрез имей или мобилното си устройство и за няколко секунди ще имате достъп в системата, където в търсачката ще ни намерите, като напишете "Зоомагазинче". 
Можете да използвате и отстъпки на място през приложението или с лочлната си карта във физическия ни магазин, намиращ се на бул.Марица 41 град Пловдив. 
Заявете своето желание да станете част от мрежата на Cashback world  

 лоялна карта за клиенти на кеш бек


Уважаеми клиенти и партньори, 
От Зоомагазинче сме готови  да работим с нови партньори и да подкрепим добрите и иновативните идеи. 
Очаквайте в близко бъдеще най-иновативните услуги на българския пазар в нашата платформа и затегнете колани, пътуването в страната на отстъпките започва.  

ЗООМАГАЗИНЧЕ ®